Τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν είναι: 1.Τίτλος του έργου 2.Συντελεστές (ηθοποιοί που έπαιξαν στο ραδιόφωνο, σκηνοθέτες κλπ) 3.Υπόθεση 4.Κάτι άλλο που εσείς θα μας προτείνετε


Διευκρινίζουμε ότι δεν θα υπάρχουν σύνδεσμοι (links) για τα έργα αυτά τα οποία όποιος θέλει μπορεί να τα προμηθευτεί από τα σημεία διάθεση της Ραδιοτηλεόρασης. ......................................... Επιστροφή στο Radio Theatre



Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος





ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ
01/12/2013


Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος, πιστός στο ραντεβού του και φέτος, θα διοργανώσει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, 9:00-16:00  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση-παζάρι για μικρούς και μεγάλους.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους παρευρισκομένους, λαχειοφόρος αγορά και πολλές βόλτες με τα άλογα του Συνδέσμου!!

Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας (ΣΘΙΕ) κλείνει φέτος 22 χρόνια προσφοράς στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αυτή η προσφορά βασίζεται στο πλεόνασμα της αμείωτης αγάπης και αλληλεγγύης των εθελοντών και των φίλων του, αλλά και στο υστέρημα οικονομικών πόρων των ίδιων ανθρώπων, πόρων που δυστυχώς μειώνονται καθημερινά.
Βασιζόμαστε στην υποστήριξη και την βοήθειά σας για να συνεχίσουμε, γιατί στο δρόμο τον καλό κανείς δεν είναι (και δεν πρέπει να μένει) μόνος.


Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας

Τηλ./Fax: 210 7488566