Τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν είναι: 1.Τίτλος του έργου 2.Συντελεστές (ηθοποιοί που έπαιξαν στο ραδιόφωνο, σκηνοθέτες κλπ) 3.Υπόθεση 4.Κάτι άλλο που εσείς θα μας προτείνετε


Διευκρινίζουμε ότι δεν θα υπάρχουν σύνδεσμοι (links) για τα έργα αυτά τα οποία όποιος θέλει μπορεί να τα προμηθευτεί από τα σημεία διάθεση της Ραδιοτηλεόρασης. ......................................... Επιστροφή στο Radio TheatreΤρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ από την ομάδα Νοσταλγία


 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Μια ομάδα ανθρώπων εγκαταλείπεται σε ένα άγνωστο δάσος που δεν έχει τέλος. Εκεί, κατασκευάζουν μια τεράστια καλύβα και συγκροτούν ένα μοντέλο κοινότητας για να επιβιώσουν και να προστατευθούν από εξωτερικές απειλές. Ταυτόχρονα αποφασίζουν να αντικαταστήσουν τις παλιές κοινωνικές τους δράσεις με καινούργιες και να βυθιστούν μέσα στο κλίμα που δημιουργεί το περιβάλλον που έφτιαξαν.
Να βυθιστούν στην πίκρα και την απόγνωση της εγκατάλειψης και να παλέψουν τον μεγαλύτερο εξωτερικό εχθρό που παραμονεύει μέσα στα δέντρα τη νύχτα, έτοιμος να τους επιτεθεί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

"Ο Αιγόκερως" είναι το δεύτερο διαδραστικό happening της ομάδας Νοσταλγία μετά την "Μάσκα του Κόκκινου Θανάτου". Ολικά επηρεασμένο από τη ζωγραφική και τα σκοτεινά κινήματα του μεσοπολέμου, το θέαμα εισάγει έναν νεό τρόπο αφήγησης και ψυχεδελικής εμπειρίας για τους θεατές.


Οι θεατές πρέπει απαραίτητα να κάνουν τηλεφωνική κράτηση για να εισέλθουν στο θέαμα. Η είσοδός τους επιτρέπεται κάθε ένα τέταρτο, σε γκρουπ των 15 ατόμων.

"O κάθε θεατής πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της κοινότητας του Δάσους, γιατί αλλιώς θα χαθεί..."


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 8, 9, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ/ΚΡΑΤΗΣΗΣ: 21:15 , 21:30, 21:45, 22:00.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 90 ΛΕΠΤΑ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10 ΕΥΡΩ, 8 ΕΥΡΩ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ & ΑΝΕΡΓΟΙ)Μπείτε στο δάσος....

Nostalghia Theater Co.

RABBITHOLE - ART & PERFORMANCE SPACE

Germanikou 20, Metaxourgeio

Phone/Fax: +30 210 5249903